Alle kommende events 

28.-29. okt 2020

Building Green

For 10. gang samler Building Green byggebranchen i Forum for at diskutere bæredygtigt byggeri og arkitektur. I 2020 får du sat fokus på temaet ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri’. Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende talere, der alle giver dig deres bud på de bedste ideer og strategier for at accelerere bæredygtigt byggeri. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

9.-10. jan 2021

Forummarked

Den 9.-10. januar 2021 åbner vi igen dørene til Forummarked. Forummarked er et loppemarked og mødested for samlere og andre med interesse for antikviteter og genbrug. Gå på opdagelse hos en masse udstillere, når de fylder Forum med alt inden for antikviteter, vintage-tøj, retro-design, keramik, samleobjekter og alt hvad hjertet ellers kan begære.

23. jan 2021

TopGunn

Den populære albumaktuelle danske rapper TopGunn tager kvantespring i karrieren og annoncerer sit største soloshow til dato med en koncert i Forum Black Box lørdag 23. januar. Siden begyndelsen på TopGunns bemærkelsesværdige karriere, har den danske rapper lagt venues og festivaler ned. Denne sommer stod han overfor en kæmpe festival-sæson med over 10 koncerter på programmet, som det famøse år 2020 desværre satte en stopper for. Derfor skruer TopGunn i sin vanlige frygtløse og flabede stil op for ambitionsniveauet i 2021, hvor det bliver det større og vildere end nogensinde, når han lander på scenen i Forum Black Box til januar med sit nye album og alle de store hits i bagagen. ”Alle festivaler er aflyst. Derfor har jeg brug for at skeje ud i det nye år. Vi har lejet Forum, hvor jeg holder én koncert, der samler al energien fra den tabte sommer i ét gigantisk show, der bliver mit største og bedste til dato”. - TopGunn

26. april 2021

Bryan Adams - NY DATO - FÅ BILLETTER

Den canadiske superstjerne har netop udgivet sit nye album Shine a Light, og drager i den forbindelse på verdensturné til næste år. Danske fans kan glæde sig til besøg fra hitmageren 26. april 2021, hvor han indtager Forum i København. Bryan Adams store bagkatalog er uden sidestykke, og har fået unge som gamle til at skråle med fra start til slut 120 datoer om året siden hans gennembrud i 1980’erne. Med sange som “Summer of ‘69”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We’ve Started” og “Heaven” til “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” og hans nyeste single “Shine A Light”, fortsætter Adams med at levere koncerter af højeste hitkaliber. I forbindelse med hele turnéen samarbejder Bryan Adams med DHL om at plante et træ for hver eneste solgte billet.

6. juni 2021

Green Day

De amerikanske rockikoner, der gjorde punken kommerciel, besøger Danmark til næste år, hvor de indtager Forum i København 6. juni med deres seneste album ”Father Of All…” og alle de udødelige hits, der har inspireret spirende bands i generationer. Green Day tog verden med storm, da de udgav deres banebrydende og flabede tredje studiealbum Dookie i 1994. Et album der på ingen tid blev fast inventar på teenageværelserne med landeplager som ”Basket Case”, ”Welcome to Paradise” og ”When I Come Around”. Dookie har solgt mere end 10 millioner eksemplarer og lagde kimen for Green Days nutidige status som et af verdens mest indflydelsesrige og bedst sælgende rockbands nogensinde.

11.-12. juni 2021

Nordic Darts Masters - FLYTTET - mere info følger

Turneringen består af otte af de bedste spillere i verden, som møder lokale kvalifikationsspillere. De regerende verdensmestre Michael van Gerwen, Gary Anderson, Rob Cross og Peter Wright er blandt de stjerner, som forventes at deltage i København. De fire alene har mere end 100 dart-titler og flere verdensmesterskaber tilsammen og er garanter for masser af ”180’s” og måske endda en enkelt af de legendariske 9-dart lukninger.

22.-24. okt 2021

Bolig Mad Design

Bolig Mad Design er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse i Forum den 22.-24. oktober 2021. Vi er kendt for vores høje standard, og hele 94 % bedømmer os som Danmarks bedste. Kom og hent udsøgt inspiration til at forny dit hjem og din livsstil. På messens kulinariske område og i messens restauranter kan du nyde udsøgte bidder af ’Smagen af Danmark’ og et overflødighedshorn af lokale specialiteter. Du får helt sikkert smag for noget nyt, når nogle af landets førende gastronomer og fødevareproducenter forkæler dig med mad og drikke.

19. nov 2021

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

Er kombinationen af Lamb of God og Kreator noget af det vildeste man kan få, hvis man skal samle et af Amerika og Europas største thrash bands? Lamb of God er kendt for deres knusende groove- og thrash metal og har adskillige gange bevist, at de er et af de mest overbevisende livebands inden for genren. Senest flækkede de Refshaleøen i sommer, hvor de spillede en fantastisk koncert på COPENHELL. Jungletrommerne vil vide, at bandet er i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album, der vil være bandets 10. af slagsen.

18. dec 2021

Heilung

HEILUNG annoncerer med stolthed en helt ny Europa turné i november og december 2021. Den mystiske verdensmusik gruppe starter touren den 4. november i Stockholm og vil opføre deres ritualer i 10 lande inden de afslutter i København den 18. december. HEILUNG tager special guests GAAHLS WYRD med på udvalgte datoer.