Alle kommende events 

FORUM-CPH-neg.png

27.-28. marts 2021

Forummarked - AFLYST

AFLYST grundet forsamlingsforbud og generelle covid19 retningslinjer
Den 27.-28. marts 2021 åbner vi igen dørene til Forummarked. Forummarked er et loppemarked og mødested for samlere og andre med interesse for antikviteter og genbrug. Gå på opdagelse hos en masse udstillere, når de fylder Forum med alt inden for antikviteter, vintage-tøj, retro-design, keramik, samleobjekter og alt hvad hjertet ellers kan begære.

FORUM-CPH-neg.png

01. sep 2021

Møde & Eventmessen

Nordens største messe om møder, konferencer og events, som Kursuslex står bag, er en årligt tilbagevendende begivenhed, der i år afholdes for 25. gang.
På messen møder du udstillere og leverandører, som hoteller, konferencesteder, catering bureauer, foredrags bureauer, teambuilding leverandører m.m. til møde- og eventbranchen.
Udover at du kan møde over 200 udstillere, kan du også blive opdateret på fremtidens trends, høre inspirerende talere og få masser af inspiration til at udvikle dine fremtidige møder, konferencer og events m.m.

FORUM-CPH-neg.png

17.-18. sep 2021

Nordic Darts Masters - FLYTTET

Turneringen består af otte af de bedste spillere i verden, som møder lokale kvalifikationsspillere. De regerende verdensmestre Michael van Gerwen, Gary Anderson, Rob Cross og Peter Wright er blandt de stjerner, som forventes at deltage i København. De fire alene har mere end 100 dart-titler og flere verdensmesterskaber tilsammen og er garanter for masser af ”180’s” og måske endda en enkelt af de legendariske 9-dart lukninger.

FORUM-CPH-neg.png

8.-10. okt 2021

SUND Livsstil

Sund Livsstil messen er tilbage i Forum!
Messen bugner af tilbud på naturlig hudpleje, helsekost, kosttilskud, sunde fødevarer – naturlige, økologiske, miljøvenlige og selvfølgelig også vegetariske og veganske. Prøv alternativ behandling og holistisk rådgivning eller få gode råd om kost, ernæring, motion og sund levevis. Oplev velvære produkter til hjem, krop og sjæl. Hør om og prøv yoga.
170 udstillere fremviser alt det nyeste, sundeste og bedste for dig og din krop.
Besøg messen – få smagsprøver, test alternativ behandling og deltag i spændende foredrag.

FORUM-CPH-neg.png

22.-24. okt 2021

Bolig Mad Design

Bolig Mad Design er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse i Forum den 22.-24. oktober 2021. Vi er kendt for vores høje standard, og hele 94 % bedømmer os som Danmarks bedste. Kom og hent udsøgt inspiration til at forny dit hjem og din livsstil. På messens kulinariske område og i messens restauranter kan du nyde udsøgte bidder af ’Smagen af Danmark’ og et overflødighedshorn af lokale specialiteter. Du får helt sikkert smag for noget nyt, når nogle af landets førende gastronomer og fødevareproducenter forkæler dig med mad og drikke.

FORUM-CPH-neg.png

6. nov 2021

Arch Enemy og Behemoth

De ikoniske metalbands Arch Enemy og Behemoth er klar til at gøre efteråret lidt mørkere, når de drager på fælles Europaturné i 2021. Danske headbangers kan glæde sig til at messe med, når de indtager Forum Black Box lørdag 6. november på deres fælles European Siege 2021 Tour.
To af Europas absolut største metalbands indtager det københavnske venue, med det til lejligheden passende navn, Forum Black Box, til november med en stor fælles koncert på deres European Siege 2021 Tour.

FORUM-CPH-neg.png

12. - 14. nov. 2021

Kunst & Antikmesse

Der er enorm interesse for dansk design, antikviteter, retro og kunst netop nu, og man kan ikke længere kategorisere en typisk antik kunde. Med glæde ser vi, hvordan flere og flere unge ønsker at indrette med antikke effekter som kontrast til nyt og moderne design.
Messen i Forum giver rig mulighed for at gøre overraskende fund og finde præcis det, du er på jagt efter og alt sammen under et tag i tre inspirerende dage.

FORUM-CPH-neg.png

19. nov 2021

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

Er kombinationen af Lamb of God og Kreator noget af det vildeste man kan få, hvis man skal samle et af Amerika og Europas største thrash bands? Lamb of God er kendt for deres knusende groove- og thrash metal og har adskillige gange bevist, at de er et af de mest overbevisende livebands inden for genren. Senest flækkede de Refshaleøen i sommer, hvor de spillede en fantastisk koncert på COPENHELL. Jungletrommerne vil vide, at bandet er i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album, der vil være bandets 10. af slagsen.

FORUM-CPH-neg.png

18. dec 2021

Heilung

HEILUNG annoncerer med stolthed en helt ny Europa turné i november og december 2021. Den mystiske verdensmusik gruppe starter touren den 4. november i Stockholm og vil opføre deres ritualer i 10 lande inden de afslutter i København den 18. december. HEILUNG tager special guests GAAHLS WYRD med på udvalgte datoer.

FORUM-CPH-neg.png

28. marts 2022

Louis Tomlinson - UDSOLGT

Den 28. marts 2022 kan fans endelig opleve Louis Tomlinson på hans "World Tour 2022".
Louis gæster Forum i København med sit solo debutalbum "Walls" i bagagen.
Bandet "Only The Poets" vil denne aften være med som support.

Det officielle billetsalg starter på fredag 14. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for eksisterende modtagere af Live Nation Danmarks nyhedsbrev fra torsdag 13. maj kl. 10.00

FORUM-CPH-neg.png

26. april 2022

Bryan Adams - NY DATO

Grundet den nuværende situation nationalt og internationalt bliver koncerten med Bryan Adams i Forum Copenhagen 26. april 2021 flyttet.
Vi er glade for at kunne meddele, at koncerten nu kommer til at finde sted 26. april 2022 samme sted.
Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Hvis man er forhindret i at deltage i koncerten på den nye dato, kan billetter dog refunderes, hvor de er købt. Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med flere informationer. Alle spørgsmål vedrørende koncerten, bedes rettes til arrangøren: https://www.allthingslive.dk/.

Den canadiske superstjerne har netop udgivet sit nye album Shine a Light, og drager i den forbindelse på verdensturné til næste år. Danske fans kan glæde sig til besøg fra hitmageren 26. april 2022, hvor han indtager Forum i København. Bryan Adams store bagkatalog er uden sidestykke, og har fået unge som gamle til at skråle med fra start til slut 120 datoer om året siden hans gennembrud i 1980’erne. Med sange som “Summer of ‘69”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We’ve Started” og “Heaven” til “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” og hans nyeste single “Shine A Light”, fortsætter Adams med at levere koncerter af højeste hitkaliber. I forbindelse med hele turnéen samarbejder Bryan Adams med DHL om at plante et træ for hver eneste solgte billet.

FORUM-CPH-neg.png

7. juni 2022

Green Day

De amerikanske rockikoner, der gjorde punken kommerciel, besøger Danmark til næste år, hvor de indtager Forum i København 7. juni 2022 med deres seneste album ”Father Of All…” og alle de udødelige hits, der har inspireret spirende bands i generationer. Green Day tog verden med storm, da de udgav deres banebrydende og flabede tredje studiealbum Dookie i 1994. Et album der på ingen tid blev fast inventar på teenageværelserne med landeplager som ”Basket Case”, ”Welcome to Paradise” og ”When I Come Around”. Dookie har solgt mere end 10 millioner eksemplarer og lagde kimen for Green Days nutidige status som et af verdens mest indflydelsesrige og bedst sælgende rockbands nogensinde.