Alle kommende events 

FORUM-CPH-neg.png

15.-16. jan 2022

Bryllupsmesse

Vi byder velkommen til Danmarks
største BRYLLUPSMESSE.

Et sandt overflødighedshorn af ALT hvad der hører til den store dag. De mere end 150 spændende stande byder indenfor i et univers for både brud og gom. Kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, spændende feststeder og lækkert herretøj, krydret med masser af uundværlige tips og idéer, der gør jeres bryllupsplanlægning både sjovere, nemmere og billigere.

BRYLLUPMESSEN byder naturligvis også på utallige lækre smagsprøver på alt fra bryllupsmad til lækre bryllupskager, vine og andre lækkerier, og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde en let anretning i vores hyggelige café til tonerne af skøn bryllupsmusik.

Er én dag ikke nok så er det muligt at købe en 2-dags billet. Èn dag med veninderne og én dag med kæresten.

Vi glæder os til at se Jer!

FORUM-CPH-neg.png

22. jan 2022

Gojira

Organisk og kompromiløs metal i Forum Black Box til januar!
Headliner: Gojira (FR)
Support: Alien Weaponry (NZ) & Employed to Serve (UK)

Få metalbands har formået at balancere på barrieren mellem at være undergrund og mainstream, men det gør Gojira. De progressive franskmænd har etableret sig som et af heavy metallens mest kreative og intellektuelle bands, der betragtes som pionerer og værende blandt genrens allerstørste. Gojira er kendt for sine tekster, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed, og så selvklart for deres komplekse tekniske overlegenhed.

FORUM-CPH-neg.png

26. feb 2022

Boligforeningernes Dag

Boligforeningernes Dag er en messe, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de 3 største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Det er første gang, at alle 3 store boligsektorer samles, og vi glæder os til at præsentere emner, der er relevante for alle.

FORUM-CPH-neg.png

2. marts 2022

LP

Den internationale stjerne LP tager sine hits med til Forum Black Box til marts.

Man ved lige præcis hvad LP mener når hun synger. Uden begrænsninger fra en bestemt genre, har den multiplatinsælgende singer-songrwriter, med mere end to milliarder streams, skabt sin helt egen stærke sound og en ekstremt dedikeret following. Hendes YouTube-kanal får mere end 2,4 millioner views om dagen, og hendes sange får tæt på to millioner daglige streams fra lande over hele verden. Hendes sjælfyldte tekster kan det ene øjeblik vise intime sandheder, det næste øjeblik en flabet mellemfinger.

FORUM-CPH-neg.png

12. marts 2022

Branco

Danmarks største rapper indtager Forum Copenhagen
Lørdag 12. marts giver Branco Danmark, hvad de har ventet på i et årti, når han rykker ind i Forum Copenhagen med sin største headliner koncert til dato; The Black Box Show. Så gør dig klar til en aften, hvor der bliver skrevet historie, når Danmarks største rapper får gulvet i Forum Copenhagen til at eksplodere.
”Det har taget os 10 år at nå hertil, men det har været det hele værd. Det her det er min måde at sige tak til jer på” - Branco
I september i år landede Brancos nye album 10 YEARS, som udkom på rapperens fødselsdag, og er en hyldest til det årti, Branco har rappet i. Albummet er spækket med prominente gæsteoptrædener fra blandt andre Lukas Graham, ICEKIID, Artigeardit og Stepz. 10 YEARS streamede over 600.000 gange på det første døgn, har nu rundet de 4 millioner streams og 6 ud af albummets 11 tracks florerer i Top 50 på den danske Spotify chart.
Branco indledte sin karriere med MellemFingaMuzik og Molo, og han har gennem et årti arbejdet sig op til en velfortjent titel som en af Danmarks største rappere.

FORUM-CPH-neg.png

25. marts 2022

Dave - Få billetter

Efter udgivelsen af sit anmelderroste andet album, ’We’re All Alone In This Together’, der gik #1 i Storbritannien og havde den største åbningsuge salgsmæssigt i Storbritannien siden oktober 2019, annoncerer Dave nu en omfattende 2022 tour, hvor han starter i UK for derefter at tage videre til resten af Europa. Her vil han komme forbi Danmark, hvor han indtager Forum Black Box til marts. Sidst Dave besøgte Danmark var i et udsolgt Store VEGA i 2019. Nu er han klar til sin største koncert på dansk jord til dato.

FORUM-CPH-neg.png

28. marts 2022

Louis Tomlinson - UDSOLGT

Den 28. marts 2022 kan fans endelig opleve Louis Tomlinson på hans "World Tour 2022".
Louis gæster Forum i København med sit solo debutalbum "Walls" i bagagen.
Bandet "Only The Poets" vil denne aften være med som support.

Det officielle billetsalg starter på fredag 14. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for eksisterende modtagere af Live Nation Danmarks nyhedsbrev fra torsdag 13. maj kl. 10.00

FORUM-CPH-neg.png

26. april 2022

Bryan Adams - NY DATO

Grundet den nuværende situation nationalt og internationalt bliver koncerten med Bryan Adams i Forum Copenhagen 26. april 2021 flyttet.
Vi er glade for at kunne meddele, at koncerten nu kommer til at finde sted 26. april 2022 samme sted.
Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Hvis man er forhindret i at deltage i koncerten på den nye dato, kan billetter dog refunderes, hvor de er købt. Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med flere informationer. Alle spørgsmål vedrørende koncerten, bedes rettes til arrangøren: https://www.allthingslive.dk/.

Den canadiske superstjerne har netop udgivet sit nye album Shine a Light, og drager i den forbindelse på verdensturné til næste år. Danske fans kan glæde sig til besøg fra hitmageren 26. april 2022, hvor han indtager Forum i København. Bryan Adams store bagkatalog er uden sidestykke, og har fået unge som gamle til at skråle med fra start til slut 120 datoer om året siden hans gennembrud i 1980’erne. Med sange som “Summer of ‘69”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We’ve Started” og “Heaven” til “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” og hans nyeste single “Shine A Light”, fortsætter Adams med at levere koncerter af højeste hitkaliber. I forbindelse med hele turnéen samarbejder Bryan Adams med DHL om at plante et træ for hver eneste solgte billet.

FORUM-CPH-neg.png

7. juni 2022

Green Day

De amerikanske rockikoner, der gjorde punken kommerciel, besøger Danmark til næste år, hvor de indtager Forum i København 7. juni 2022 med deres seneste album ”Father Of All…” og alle de udødelige hits, der har inspireret spirende bands i generationer. Green Day tog verden med storm, da de udgav deres banebrydende og flabede tredje studiealbum Dookie i 1994. Et album der på ingen tid blev fast inventar på teenageværelserne med landeplager som ”Basket Case”, ”Welcome to Paradise” og ”When I Come Around”. Dookie har solgt mere end 10 millioner eksemplarer og lagde kimen for Green Days nutidige status som et af verdens mest indflydelsesrige og bedst sælgende rockbands nogensinde.

FORUM-CPH-neg.png

26. sep 2022

The Vikings & Lionhearts tour 2022

KONCERTNYHED: Machine Head og Amon Amarth co-headliner koncert 'The Vikings & The Lionhearts Tour 2022' i Forum Black Box 26. september.
Forbered dig på den mest monumentale metaltour i 2022! To af verdens mest ærede heavy metal bands, Bay Area metalikonerne MACHINE HEAD og Sveriges vikingemetaloverherrer AMON AMARTH slår sig sammen på den kolossale 'Vikings And Lionhearts' co-headline-arenaturné, der vil hærge gennem Europa i september og oktober 2022.

Med i den metalliske parring til at åbne showet er THE HALO EFFECT, et nyt band med fem koryfæer indenfor svensk melodisk dødsmetal og pionerer inden for genren; Peter Iwers, Daniel Svensson, Jesper Stromblad, Niclas Englin og Mikael Stanne.

FORUM-CPH-neg.png

26. okt 2022

Heilung - NY DATO

Koncerten med Heilung den 18.12.21 i Forum Black Box er flyttet til 26.10.22
Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
Billetkøbere skal blot holde fast i deres billet, som vil være gyldig til den nye dato til oktober næste år. Billetkøbere modtager derudover direkte besked fra Ticketmaster via mail med præcise informationer om refundering.

FORUM-CPH-neg.png

5. nov 2022

Arch Enemy og Behemoth

De ikoniske metalbands Arch Enemy og Behemoth er klar til at gøre efteråret lidt mørkere, når de drager på fælles Europaturné i 2022. Danske headbangers kan glæde sig til at messe med, når de indtager Forum Black Box lørdag 5. november næste år på deres fælles European Siege 2022 Tour.
To af Europas absolut største metalbands indtager det københavnske venue, med det til lejligheden passende navn, Forum Black Box, til november med en stor fælles koncert på deres European Siege 2022 Tour.

FORUM-CPH-neg.png

18. nov 2022

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour - NY DATO

Er kombinationen af Lamb of God og Kreator noget af det vildeste man kan få, hvis man skal samle et af Amerika og Europas største thrash bands? Lamb of God er kendt for deres knusende groove- og thrash metal og har adskillige gange bevist, at de er et af de mest overbevisende livebands inden for genren. Senest flækkede de Refshaleøen i sommer, hvor de spillede en fantastisk koncert på COPENHELL. Jungletrommerne vil vide, at bandet er i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album, der vil være bandets 10. af slagsen.
Speciel guest: The Art Is Murder og Gatekeeper