top of page

Alle kommende events

FORUM-CPH-neg.png

13. april 2024

TOOMANYLEFTHANDS

TooManyLeftHands indtager Forum til deres største solokoncert til dato – og den største DJ-koncert i Danmark med lokal artist nogensinde!

De seneste par år har den danske DJ-duo TooManyLeftHands haft travlt med over 200 shows i 10 lande. På dansk grund kan nævnes Fredagsrock i Tivoli, lukkeset på Smukfest, Distortion på Rådhuspladsen, solokoncert i Store VEGA og mange flere. Ikke mindst stod duoen for et 9-timers show på årets Tinderbox, hvor de afviklede hele torsdagsprogrammet på Magicbox-scenen.

Nu er det igen tid til en fuld koncert med TooManyLeftHands!

FORUM-CPH-neg.png

7.-8. Juni 2024

Dart 2024

Kom ind og oplev Nordic Darts masters 2024 i Forum i København.

Nordic Dart Masters turneringen består af otte af de bedste spillere i verden, som møder lokale kvalifikationsspillere. Michael van Gerwen, Gerwyn Price og Peter Wright er blandt de stjerner, som forventes at deltage i København.

De tre alene har mere end 100 dart-titler og flere verdensmesterskaber tilsammen og er garanter for masser af ”180’s” og måske endda en enkelt af de legendariske 9-dart lukninger.

FORUM-CPH-neg.png

27. juni 2024

Nick Carter

Nick Carter Live i Forum den 27. juni!
Gør dig klar til en uforglemmelig aften med ingen ringere end Nick Carter! Som den yngste hjerteknuser i det ikoniske boyband Backstreet Boys har Nick Carter fortryllet publikum verden over i over to årtier. Nu kommer Nick Carter og hele bandet til Forum til en eksklusiv og intim koncertoplevelse den 27. juni.

Dette er ikke bare en hvilken som helst koncert - det er startskuddet til Nick's længe ventede Europa Tour, “Who Am I Tour”. Med kun 2000 billetter tilgængelige i et blackboxed Forum er dette din chance for at opleve Nick Carter helt tæt på.

FORUM-CPH-neg.png

27.-29. sep 2024

Blast Premier Fall Final 2024

BLAST Premier Fall 2024
TiI 2024 byder København igen velkommen til 8 af de bedste Counter-Strike’s teams, når BLAST Premier Fall kommer til Forum den 27. - 29. september 2024.
Holdene vil kæmpe om en pris på 2.9 millioner kr. og en plads i finalen - kulminationen af Counter Strike sæsonen.
BLAST Premier Fall 2024 bliver det 7 Counter Strike event der finder sted i København.
De første to dage af eventet bliver der spillet bag lukkede døre, hvor der så den 27. bliver åbnet for fans.

FORUM-CPH-neg.png

11. okt 2024

Danmarks Største Oktoberfest 2024

Oktoberfesten fik i 2023 væggene til at skælve i Forum og nu skal vi kan danse og synge igen!
Vi forvandler Forum til et tysk øltelt med plads til 3.000 festglade tyrolergæster, øl i lange baner og musik i topklasse med toner fra 90’erne og 00’erne, men naturligvis også uforfalsket tyrolermusik.
Med det vildeste og mest crazy line up nogensinde!
Samantha Fox, Diskofil, Keld og Hilda, DJ Sammy, Me & MY & Tyrolerband.

Værsgo, så har du Danmarks ubetinget største og skøreste Oktoberfest som du ikke vil gå glip af!

FORUM-CPH-neg.png

12. okt 2024

Rocktöberfest 2024

Sidste års store success ROCKTÖBERFEST I FORUM er tilbage, og det med et om muligt, endnu heftigere line-up af fede, gennemførte og hårdtslående tribute acts, til verdens største rock og metal bands! Ydermere kan man opleve en hyper veloplagt vært, gakkede tyroler-løjer og en hemmelig 'special gæst', som nok skal tage røven på hele salen!
Vi forventer udsolgt, så tøv ikke med at købe billet i god tid, til efterårets største, sjoveste og vildeste rock- og ølfest!

FORUM-CPH-neg.png

21. nov 2024

Jacob Collier

Den femdobbelte GRAMMY-vindende singer-songwriter, multiinstrumentalist og producer, Jacob Collier, har annonceret sin største europæiske headline tour til dato. I efteråret vil han drage på tour i forlængelse af udgivelsen af sit længe ventede, og allerede GRAMMY-nominerede, album, ”Djesse Vol. 4”, som udkommer 29. februar. Collier og hans anerkendte band vil rejse kontinentet tyndt på en 22 show turné, produceret af Live Nation, som starter i Portugal 2. november, efterfulgt af Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Polen, Norge, Sverige, Danmark, Belgien, Holland, Luxemborg, Schweiz og Frankrig.

bottom of page