top of page

Alle kommende events

FORUM-CPH-neg.png

2. marts 2024

Boligforeningernes dag

Boligforeningernes Dag er den første messe i Danmark samler bestyrelser og engagerede beboere fra de tre største boligsektorer: andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger.
Messen har til formål at inspirere, levere viden til og stille netværk til rådighed for bestyrelserne. Medlemmer af bestyrelser og afdelingsbestyrelser kan dermed tage fra messen mere vidende, med større entusiasme og med relevante kontakter hos rådgivere og leverandører samt hos andre boligforeninger.

FORUM-CPH-neg.png

23 mar. 2024

Underworld

Underworld annoncerer koncert i Forum Black Box til marts på deres kommende 2024 EU & UK live tour

De elektroniske pionerer fra Underworld har for nyligt udgivet deres nye single ’denver luna’ (lyt her HER). Sangen udkom i to versioner, først en intim acapella, og derefter en otte minutter lang version, over et intenst beat, for at give fans endnu mere Underworld-magi. Nu kan bandet med glæde annoncere detaljerne for deres 2024 UK og Europa live headline tour.

Rick Smith og Karl Hyde har bragt glæde til fans over hele verden med deres anerkendte live-shows i flere årtier, og i 2024 vil Underworld overgå sig selv på scenen endnu en gang. Duoen, der turnerede flittigt i 2023, kunne her bl.a. skrive en udsolgt Royal Albert Hall i London på resuméet. Derudover, spillede de også på Coachella i Palm Springs, den elektroniske musikfestival Junction 2 i London, Lowlands-festivalen i Holland og så var de hovednavn på O Days Festival i København.

Til de nyligt annoncerede live-shows i 2024 kan man opleve Underworld som headliner på en række anerkendte spillesteder på tværs af UK og Europa. Touren starter i Berlins UFO Velodrom 22. marts, før den indtager København (Forum Black Box), Oslo (Sentrum Scene), Bruxelles (Forest) National) og Frankfurt (Jahrhunderthalle). Derefter kulminerer den i Storbritannien med tre store shows i London (Alexandra Palace), Manchester (Aviva Studios) og Edinburgh (Usher Hall). Showsne lander efter fire allerede udsolgte aftener på Gashouer i Amsterdam 13.-16. marts 2024, som alle blev udsolgt hurtigt efter annonceringen tidligere i år.

Underworlds indflydelse på britisk musikkultur gennem årene er ikke til at tage fejl af. Deres bredt anerkendte lyd har været soundtracket til utallige menneskers liv og har bragt glæde til fans over hele verden i mere end tre årtier, ikke mindst qua deres live shows. Lige midt i en travl koncertkalender, viser Underworld med udgivelsen af de to versioner af deres seneste single ’denver luna’, at de har en kreativ dualitet som få andre. Den forfriskende og vitale single cementerer endnu en gang Underworld som pionerer på den elektroniske musikscene.

FORUM-CPH-neg.png

6. april 2024

WHOMADEWHO

Danske WhoMadeWho løfter sløret for kommende live verdensturné, som bringer dem til Forum Black Box i april 2024. Turnéen får en ny scenekonstruktion, som er designet af det verdenskendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group.
Ud over den signaturlyd, som har gjort WhoMadeWho til et anerkendt elektronisk live act verden over, vil trioen levere en koncertoplevelse med spritnyt scenedesign skabt i samarbejde med det verdenskendte danske arkitekturfirma Bjarke Ingels Group (BIG). De nye visuals vil blive bragt til live af samarbejdspartnerne flora&faunavisions, EyeMix Studios og Christopher Mulligan.

FORUM-CPH-neg.png

7. april 2024

The Kid Laroi The First Time Tour 2024

Singer-songwriter/ rapperen The Kid LAROI annoncerer sin “The First Time” tour i Europa og UK i forbindelse med udgivelsen af hans seneste album “The First Time”. Den 12 shows lange headline tour, produceret af Live Nation, starter i Stockholm inden den drager videre til bl.a. Danmark 7. april 2024 i Forum Black Box, København.

FORUM-CPH-neg.png

13. april 2024

TOOMANYLEFTHANDS

TooManyLeftHands indtager Forum til deres største solokoncert til dato – og den største DJ-koncert i Danmark med lokal artist nogensinde!

De seneste par år har den danske DJ-duo TooManyLeftHands haft travlt med over 200 shows i 10 lande. På dansk grund kan nævnes Fredagsrock i Tivoli, lukkeset på Smukfest, Distortion på Rådhuspladsen, solokoncert i Store VEGA og mange flere. Ikke mindst stod duoen for et 9-timers show på årets Tinderbox, hvor de afviklede hele torsdagsprogrammet på Magicbox-scenen.

Nu er det igen tid til en fuld koncert med TooManyLeftHands!

FORUM-CPH-neg.png

4. maj 2024

Thirty Seconds To Mars

For at fejre Thirty Seconds To Mars’ ’Seasons World Tour’ klatrede den Oscar-vindende skuespiller, Jared Leto, i dag op ad Empire State Building i New York City. Fra toppen af bygningen offentliggjorde Jared Leto, der er frontmand i Thirty Seconds To Mars, deres monumentale ’Seasons World Tour 2024’. Touren bliver en omfattende række af shows på tværs af Latinamerika, Europa, Nordamerika, Australien og New Zealand. Dette bliver bandets første headline tour i mere end fem år.

Læs mere
FORUM-CPH-neg.png

7.-8. Juni 2024

Dart 2024

Kom ind og oplev Nordic Darts masters 2024 i Forum i København.

Nordic Dart Masters turneringen består af otte af de bedste spillere i verden, som møder lokale kvalifikationsspillere. Michael van Gerwen, Gerwyn Price og Peter Wright er blandt de stjerner, som forventes at deltage i København.

De tre alene har mere end 100 dart-titler og flere verdensmesterskaber tilsammen og er garanter for masser af ”180’s” og måske endda en enkelt af de legendariske 9-dart lukninger.

FORUM-CPH-neg.png

27.-29. sep 2024

Blast Premier Fall Final 2024

BLAST Premier Fall 2024
TiI 2024 byder København igen velkommen til 8 af de bedste Counter-Strike’s teams, når BLAST Premier Fall kommer til Forum den 27. - 29. september 2024.
Holdene vil kæmpe om en pris på 2.9 millioner kr. og en plads i finalen - kulminationen af Counter Strike sæsonen.
BLAST Premier Fall 2024 bliver det 7 Counter Strike event der finder sted i København.
De første to dage af eventet bliver der spillet bag lukkede døre, hvor der så den 27. bliver åbnet for fans.

FORUM-CPH-neg.png

11. okt 2024

Danmarks Største Oktoberfest 2024

Oktoberfesten fik i 2023 væggene til at skælve i Forum og nu skal vi kan danse og synge igen!
Vi forvandler Forum til et tysk øltelt med plads til 3.000 festglade tyrolergæster, øl i lange baner og musik i topklasse med toner fra 90’erne og 00’erne, men naturligvis også uforfalsket tyrolermusik.
Med det vildeste og mest crazy line up nogensinde!
Samantha Fox, Diskofil, Keld og Hilda, DJ Sammy, Me & MY & Tyrolerband.

Værsgo, så har du Danmarks ubetinget største og skøreste Oktoberfest som du ikke vil gå glip af!

FORUM-CPH-neg.png

12. okt 2024

Rocktöberfest 2024

Sidste års store success ROCKTÖBERFEST I FORUM er tilbage, og det med et om muligt, endnu heftigere line-up af fede, gennemførte og hårdtslående tribute acts, til verdens største rock og metal bands! Ydermere kan man opleve en hyper veloplagt vært, gakkede tyroler-løjer og en hemmelig 'special gæst', som nok skal tage røven på hele salen!
Vi forventer udsolgt, så tøv ikke med at købe billet i god tid, til efterårets største, sjoveste og vildeste rock- og ølfest!

FORUM-CPH-neg.png

21. nov 2024

Jacob Collier

Den femdobbelte GRAMMY-vindende singer-songwriter, multiinstrumentalist og producer, Jacob Collier, har annonceret sin største europæiske headline tour til dato. I efteråret vil han drage på tour i forlængelse af udgivelsen af sit længe ventede, og allerede GRAMMY-nominerede, album, ”Djesse Vol. 4”, som udkommer 29. februar. Collier og hans anerkendte band vil rejse kontinentet tyndt på en 22 show turné, produceret af Live Nation, som starter i Portugal 2. november, efterfulgt af Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Polen, Norge, Sverige, Danmark, Belgien, Holland, Luxemborg, Schweiz og Frankrig.

bottom of page