top of page

Alle kommende events

FORUM-CPH-neg.png

7 okt

Oktoberfest 2023

DANMARKS STØRSTE OKTOBERFEST 2023

Efter to år med et fuldstændig udsolgt Forum, laver vi nu hattrick ved igen at åbne portene til den legendariske hal på Frederiksberg, når Danmarks største, sjoveste, skøreste og festligste Oktoberfest finder sted for tredje gang. Vi mangler kun at få fragtet en alpetop eller to til Forum, men ellers er det fuldstændig som at tage til Sydtyskland. Du slipper bare for at pakke kuffert og købe dyre flybilletter. Festen kommer til dig, og vi kommer til at blæse taget af Forum!

Der vil ydermere blive mulighed for at købe mad, både i forlag og med ‘fast track’ og uden forudbestilling, i løbet af festen. Menuen kommer til bestå af tvivlsomme tyske egnsretter af høj kvalitet!
Forsalget starter tirsdag den 30. maj kl. 12:00 og de første 500 billetter vil blive solgt til en skarp ‘Early Bird’- pris. For VIP-pakker med bordservering og firmaaftaler, kontakt fest@oktoberparty.dk??

Læs mere
FORUM-CPH-neg.png

26. nov

Greta Van Fleet

KONCERTNYHED: Greta Van Fleet i Forum Black Box 26. november

Det Grammy-award vindende rockband GRETA VAN FLEET udsender nyt album med titlen ’Starcatcher’ til juli, og til efteråret kan de opleves live i Forum i Kbh. på verdenstouren af samme navn.
Billetsalget starter fredag 21. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

bottom of page